Бойко и Коко шокираха БФС - искат нов мач на "Лаута"

Спорт

13-11-2013, 22:49

Автор:

Янко Георгиев

Всичко от Автора

Борисов: Сваляме Орешарски в 12, в 14 излизам срещу Локото

Бойко Борисов и Коко Динев са на път да шокират БФС, научи "Пловдив Утре"! Двамата са обсъждали идеята реванша за купата на България между Локо (Пд) и Витоша (Бистрица) да се играе на "Лаута". Там бе и първата среща, спечелена с 5:0 от пловдивчани. Реваншът е протоколен, но ще се превърне в истинската атракция на този етап от надпреварата, ако в нея вземе участие бившият премиер. По принцип молбата за преместване на такава среща се пуска 72 часа преди началото и. Т.е. Борисов и Коко ще отворят сериозна работа на комисиите, ако пуснат молба по-късно от 13 часа утре.

В събота Бойко и ГЕРБ организират огромен протестен митинг срещу правителството на Пламен Орешарски в Пловдив. Идеята е реваншът за купата да е пак на "Лаута", за да може Борисов да вземе участие и в двете мероприятия.

Самият Бойко потвърди днес следобяд желанието си да играе срещу Локомотив. "Контузията ми вече отшумява. Почти съм готов за едно полувреме. Естествено, че ще намеря място и за футбол. Митингът срещу правителството на Орешарски е от 12 часа. Сваляме го и в 14 излизам срещу Локомотив", обясни намеренията си пред ПИК Бойко Борисов.