Преслав Йорданов бе опериран успешно

Спорт

14-11-2013, 15:06

Снимка:

Пресслужба Черноморец

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Таранът получи разкъсване на кръстни коленни и сега му предстои период на възстановяване

Централният нападател на Черноморец-Бургас Преслав Йорданов премина успешно операция на коленни връзки. Таранът получи разкъсване на кръстни коленни връзки в домакинския мач на „акулите“ срещу Славия. До преди седмица Йорданов провеждаше предоперативна рехабилитация в подготовка за самата интервенция. От медицинския екип на бургазлии потвърдиха, че операцията е минала успешно. Оттук нататък започва дългото възстановяване, характерно за подобни хирургически интервенции.

В състава на Черноморец продължават да се възстановяват от контузии капитанът Ванчо Траянов, Карлос Фонсека и Мартин Кавдански. Траянов и Кавдански са почти възстановени, като се очаква да са на линия за следващия шампионатен мач на бургазлии. Състоянието на Фонсека е малко по-сериозно, като при него ще са нужни поне още две седмици.

Следващия мач на Черноморец-Бургас е реванша от турнира за купата на България, срещу тима на Монтана. Срещата е тази неделя от 13:30 на стадион „Лазур“. В първия двубой, игран вчера в Монтана, „акулите“ записаха победа с 3:1.