Сайтът 4sport.bg – нов хит на интернет пазара

Платформата за безплатни обяви улеснява всички, които търсят и предлагат спортни стоки и екипировка

4sport.bg е най-новият сайт за безплатни обяви в България, изцяло специализиран в областта на спортните стоки и услуги.

Така десетките хиляди активни българи, които искат да се екипират за любимия спорт или пък да се освободят от излишните спортни стоки и аксесоари, които само седят в гардероба им, вече могат да се насочат към един лесен за запомняне уеб адрес – 4sport.bg.

Платформата вече стартира и се радва на лавинообразно нарастващ ентусиазъм от любителите на спорта, благодарение на разнообразието от оферти, големия избор и лесната и проста навигация. Предлагат се и нови, и използвани стоки от всички сфери на спорта, като разделението на тематични секции (зимни спортове, водни спортове, тенис, колоездене, фитнес, голф, лов и риболов, туризъм и т.н.) улеснява търсенето.

Регистрацията е напълно безплатна и отнема едва няколко минути, като всеки потребител може свободно да предлага и купува неограничен брой стоки и услуги, свързани с различните видове спорт.

Популярността на 4sport.bg сред активната аудитория в интернет расте буквално всеки ден, а във  фейсбук страницата можете да споделяте мненията и препоръките си (facebook.com/4sport.bg).

Така че, ако искате да продадете екипировката си за ски или сноуборд от миналата година, да купите изгодно ролери, колело или обувки за ски за детето, или пък търсите добра ракета за тенис, но на по-достъпна цена – просто кликнете на 4sport.bg.

Девизът на сайта дава отговор на всичките ви въпроси: Който търси, намира!Снимка на Деня

Щрихи от Плевен