Вижте как Мъри се натегна на бултрасите

Спорт

15-11-2013, 14:49

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Негативната атмосфера може само да задълбочи проблема в отбора, смята треньорът на Ботев

Треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов реши да се натегне на бултрасите след твърде поразклатеното доверие от тяхна страна към него. Специалистът обяви, че феновете на Ботев винаги са подкрепяли тима, дори и когато губи, и очаква това да стане така и в неделя срещу Черно море.

Припомняме, че Мъри не пожела да разговаря с разгневените привърженици на Ботев, които го чакаха на стадиона след резила срещу Любимец. Вместо това треньорът и спортният директор Сашо Александров – Кривия пратиха „между шамарите” мениджъра Асен Караславов.

Ето какво каза Стоилов за феновете на Ботев на днешната си пресконференция:

Предполагам, че има психологическа затормозеност у играчите. Този проблем се решава най-добре с добра игра на терена. Надявам се на нашия стадион футболистите да намерят пътя към победата и да излязат от това състояние.

Досега не съм видял негативно отношение към отбора от страна на феновете. Те винаги са ни подкрепяли, дори когато сме губили. Убеден съм, че в неделя също ще ни подкрепят до край, както е било досега.

Негативната атмосфера около един отбор не може да разреши проблемите, може само да ги задълбочи. Не виждам какво толкова трябва да се коментира с нашите привърженици.