Азис предложил брак на DJ Дамян

Пловдив Лайф

16-11-2013, 09:57

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Дамян е първият, на който фолк звездата искал ръката

 „Аз съм първият, на който Азис предложи брак”, това заяви сензационно DJ Дамян в предаването Plovdiwood. Настоящият пловдивчанин има дует с костинбродския славей, а предложението за брак дошло малко преди това.

„Беше преди 8-9 години. Обществото тогава не беше готово за такова нещо”, смята Дамян Савов. Но признава, че не отрязал веднага Азис. Обмислил предложението и даже си нахвърлял няколко аргумента против. Най-вече го спряло това, че имал малка дъщеря и трудно щял да отговори на въпросите, които ще й се родят в главата, предава ХотАрена.

„Ясно е, че щеше да е за PR. Не смятах, че ако се оженя за един мъж, би ми донесло толкова много пари, че да няма какво да ги правя. Може би в Щатите това е ОК, но в България всяко нещо е за три дни. Да изкараш 6 и 50 или 6,80 най-много”, не съжалява, че не е хванал пиленцето, което е кацнало на рамото му той.

В момента Дамян има официална половинка. Това е певицата Ваня, с която живеят заедно в Пловдив и имат няколко супер успешни дуета.

„В бранша не си ли вземеш сродна душа, не става”, споделя още той, оповавайки се на житейския опит от провалените си връзки.