Васко Василев отвори генералната репетиция в зала 1 на НДК

Афиш

17-11-2013, 09:53

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

След липсата на билети за около седмица и нестихващия интерес към концерта в София, екипът на Васко Василев реши да направи генералната репетиция достъпна за публика. Засега местата са ограничени и на цена от 30 лв, независимо от мястото в залата.

Начален час на концерта е 15:00. Билетите са в продажба в мрежата на ивентим – онлайн и в пратньорските магазини. 
За първи ми се случва такова нещо”, признава обичаният цигулар, “Зала 1 на НДК винаги е била най-голямото предизвикателство да бъде разпродадена и аз съм от щастливците винаги да съм успявал, но този път наистина е впечатляващо. Решихме да пуснем публика на генералната репетиция като това реално ще бъде концертът, които правим с минимални прекъсвания за технически корекции.

Турнето Cinema Concertos започва от 23-ти в Бургас, 24-ти – Варна, 25-ти – Добрич, 26-ти – Русе, 28-ми – Самоков, 29-ти – Пловдив и 30-ти ноември – 2 концерта в София и включва едни от най-хубавите и популярни филмови композиции.

Благодарение на проекта, Васко е поканил над 40 от най-добрите инструменталисти и поп-рок музиканти да споделят сцената с него по време на цялото турне. Специално за концертите в София, измъквайки се за ден от турне с Андреа Бочели, ще пристигне оперната дива Светла Василева, за която това ще бъде дебют в родината.