Станка Златева e победителят във VIP Brother 2013

Булевард

17-11-2013, 10:12

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Златното момиче“ на България

Мариян Кюрпанов и Ваня Червенкова - сребърен и бронзов медалист за сезона

Златното момиче на България Станка Златева бе избрана от зрителите на Нова ТВ за „Любимата звезда на България“ и победител във VIP Brother 2013. След цели два месеца, изпълнени с много незабравими и неописуеми емоции, България избра своя достоен шампион в лицето на олимпийската ни медалистка Станка Златева.

„За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!“ бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013 Станка Златева.

В заключителното шоу Big Brother за последен път събуди най-дълбоките емоции във финалистите, показвайки им най-запомнящите моменти от престоя им в Къщата. По време на зрелищния финал, лайв студиото на VIP Brother 2013 се превърна в сцена за Съквартирантите и техните звездни секунданти. Станка Златева изпълни парче с Любо Киров, с което спечели не само овациите на публиката, но и адмирациите на участниците, напуснали Къщата през последните седмици. „Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!“, сподели Любо възхищението си към шампионката.

На втора и трета позиция във VIP Brother 2013 се класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова. Лияна напусна първа Къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито приключи и за Пламен Медаров, който бе силно изненадан от четвъртото си място.

Любимата звезда на България - Станка Златева и останалите Съквартиранти се събраха за последен път на сцената на VIP Brother 2013, за да ознаменуват бляскавия финал на „Сезонът на тайните“, пълен с незабравими емоции, много изненади и неочаквани моменти.

Къщата на Big Brother остана празна, но само за два дни. 
В понеделник, 18-ти номеври, точно в 20:00 часа, зрителите на Нова ТВ ще видят как тя отново ще отври вратите си, този път за новите Съквартиранти на  Big Brother All Stars 2013.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен