Илиян Василев с култов коментар след дербито срещу Левски

Спорт

17-11-2013, 10:45

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

"Ако бяхме решили мача още сега, нямаше да има посещаемост през декември"

Треньорът на вратарите Илиян Василев, който води ЦСКА във вечното дерби от осминафиналите за Купата на България, направи интересен коментар след нулевото реми срещу Левски на националния стадион „Васил Левски”, пише Sportline.bg.

„Нормален мач, получи се едно дерби, каквото винаги става между тези два отбора. Имаше доста единоборства и битка на терена, но може би ние трябва да съжаляваме повече за пропусната победа”, каза специалистът, заместил наказания Стойчо Младенов на резервната скамейка на „червените”.

„Има обаче още един мач и се надяваме тогава да си свършим работата докрай. Все пак 0:0 е един добър турнирен резултат, който е хубав и за феновете, защото ако бяхме решили мача още сега, нямаше да има посещаемост през декември, когато ще е доста студено”, допълни Василев, който бе запитан какво не достигна на ЦСКА за успеха в мача срещу Левски:

„Малко шанс ни липсваше, защото видяхте положенията на Чочев и на Бадема, а освен това ни отмениха гол, което обаче бе нормално, понеже нашият футболист бе в засада. Явно ще трябва да решим мача в реванша.”