Бойна дама запали вратата на комшийка, била клюкарка

Крими

17-11-2013, 17:33

Автор:

Емилия Петрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

4 яхти изгоряха на пристанището в Несебър при палеж

41-годишната сливналийка признала, че действала в състояние на афект

Входната врата на апартамента, собственост на 40-годишна сливенка, бе подпалена на 14 ноември. Сигнал в полицията е подаден от потърпевшата, съобщиха от ОД МВР-Сливен. Оказало се, че извършителката е съседка, на 41 години. Тя си признала, че в състояние на афект заляла вратата и драснала клечката, пише "Труд".

Двете жени живеели в два различни входа на един и същи блок в жилищен комплекс "Сините камъни". От обясненията им засега ставало ясно, че от години са в лоши отношения и се карат. Свадите им не били заради битови претенции. Скандалите избухвали заради взаимни обвинения в "липса на морал и нравствена чистота" и заради разнасянето на клюки из квартала. Поредните сплетни станали причина за извършения палеж. Подобни палежи са регистрирани и друг път в Сливен, но за първи път - с такива мотиви.

Криминалисти заявиха, че заради лоши отношения са били регистрирани и куриози. Млада жена намазала с катран входната врата на съсед заради клюка, че бил стрелял срещу котката й. Пенсионерка засипала с жалби полицията, че не можела да спи от шума на климатиците на комшиите си и ги набедила, че са агенти на...ЦРУ. Свекърва погрешка цапардосала снаха си с тиган, защото я помислила за извънбрачна приятелка на сина си. Една от най-нелепите жалби срещу съседи бе подадена преди години в общината срещу...петел.

Семейство се оплака, че комшийският петел кукуригал. Тогава от общината сложиха шеговито предписание на жалбата: "Да се заповяда на петела да млъкне, ако не - да се сготви с кисело зеле!".