ПловдивУтре: 19 ноември

Мисия Пловдив

18-11-2013, 18:29

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в Пловдив утре

Утре над Пловдив ще преобладава променлива облачност. Студено утро с температури около 6-7 градуса. Преди обяд е възможно да превали. Най-топло ще е около 14.00 часа, когато термометрите ще достигнат 12 градуса.

В 10.00 часа утре ще се проведе официално връчване на дарението от „Българската Коледа. В Клиниката по ранна рехабилитация на УМБАЛ „Свети Георги” ще бъде дарена апаратура, закупена със средства от благотворителната инициатива.

В същия час кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще обяви началото на дейности по облагородяването на пространството в района на баня "Старинна".

Веднага след това - около 10.30 часа, заедно с кмета на район "Централен" Райна Петрова, ще дадат старт на ремонтните дейности на площад "Брестовица" /продължението на улица "Цар Георги Тертер" над Малката Базилика/.

От 18.00 часа в Културен център „Тракарт” ще се състои възстановка  на „Тракийски игри”  от Сдружение за антични и средновековни реконструкции „Сила”. След това ще се прожектира документалният филм “Траките и виното”.