Слави изгонил Иво Сиромахов

Ревнувал гаджето си Мартина от него!

Слави Трифонов се разделил с главния сценарист на шоуто си Иво Сиромахов, защото го заподозрял, че сваля гаджето му Мартина, научи ПИК от свои източници в Би Ти Ви, пише pik.bg.

 Тихият скандал между двамата се разгорял по време на лятната ваканция на предаването през август. След финала на ваканцията, по взаимно споразумение, Иво и Слави решили да разделят творческите си пътища.

 В момента Сиромахов се е отдал изцяло на драматургията и дори онзи ден в Сатиримния театър мина премиерата на първата му пиеса. Трифонов прати кошница с цветя, за да демонстрира на публиката, че всичко между тях е окей.

 Истината обаче е, че Слави засякъл на няколко пъти Мартина в компанията на Иво из нощните заведения на София.

 "Слави не излиза с нея всяка вечер. Понякога казва, че е уморен и се прибира сам у дома. Тогава Мартина, която е волна птичка, си намира компаньон в лицето на някого от шоуто. На два пъти се случи това да е Иво и на двата пъти охраната на Дългия ги засече в една дискотека да танцуват", доверят близки на сценариста.

 Засечката отпушила съмненията в душата на мнителния шоумен, който набързо се отчуждил от доскоро близкия си съратник. След няколко тежки разговора между двамата и въпреки уверенията на Иво, че между него и Мартина няма нищо, се стигнало до решението за разлъката.