Много волейбол през седмицата

ЦСКА и "Марек Юнион Ивкони" идват в Добрич

Интересна, но и доста трудна седмица предстои на мъжкият състав на "Добруджа 07". В рамките на само 3 дни те посрещат в зала "Добротица" многократния шампион на страната - столичния ЦСКА, както и настоящият първенец - "Марек Юнион Ивкони" Дупница.

На 20 ноември - сряда, от 17:30 часа любителите на волейбола от Добрич и региона ще могат да подкрепят своите любимци срещу възпитаниците на Александър Попов, сред които личат имената на няколко младежки национала. Първоначално срещата беше предвидена за 20:00 часа, предвид на факта, че мачът се играе в работен ден, но прякото предаване на мача по БНТ наложи промени в началния час - мачът ще започне в 17:30.

В събота - 23 ноември, от 18:00 часа в зала "Добротица" добричлии ще могат да наблюдават "добричките тигри" срещу волейболистите на помощник-треньора на националния ни тим  Найден Найденов. Шампионите на България от последните 2 години пристигат в пълния си състав, като тях срещата е и част от подготовката им за срещите от Шампионската лига.

И за двата мача входът е свободен, като клубното ръководство се надява компетентната добричка волейболна публика отново да изпълни до краен предел зала "Добротица". След постигнатите 2 последователни победи възпитаниците на треньора Мирослав Живков заемат 6-то място във временното класиране в Суперлига и всяка спечелена точка в предстоящите срещи ще ги утвърди сред волейболния елит на страната.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен