Страхотен футбол и днес по телевизията

Спорт

19-11-2013, 13:04

Снимка:

Пресслужба БФС

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

България и Словения дават началото с мача от 14.30 днес

Във вторник са двубоите – реванши от баражите, които са решителни за класиране на Световното първенство догодина.

В първите мачове се получиха резултати, които оставиха за решаване интригата днес.

Португалия победи Швеция само с 1:0 и днес ше е много интересно дали прагматичността на скандинавците ще надделее над артистизма на иберийците или ще се случи обратното. Ибрахимович срещу Роналдо днес гледаме от 21.45 по Нова Спорт.

След като преди 20 години България наказа Франция на Парк Де Пренс, днес същото може да направи и Украйна, която си осигури комфортен аванс от 2 чисти гола в първия мач. Дидие Дешан, който е начело на Франция вече преглътна българския горчив хап като футболист тогава. Дали това ще се повтори двадесет години по-късно ще разберем в 21.45 от TF1, Inter, или Al Jazeera sport 3.

Другите два баража противопоставят Румъния на Гърция (1:3) и Хърватия на Исландия (0:0).

Не бива да се пропуска и вечното дерби на равнище национални отбори между Англия и Германия на Уембли днес. Мачът започва от 22.00 часа и ще се предава директно по Диема.

За начало на големия футболен ден обаче е квалификацията между младежите на България и Словения, която е с начало 14.30 на стадиона в Стара Загора. Мачът е по Диема.

Очакват ни изключителни емоции тази вечер, в която отново по терените и на телевизионните екрани ще шества "Цар футбол".