Бой в метрото изуми столичани

Крими

20-11-2013, 11:57

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Среднощно меле се разигра пред смаяните погледи на късно прибиращите се столичани снощи, съобщава БЛИЦ. Около 23,30 часа двама пътници в метрото на видима възраст около 25-30 години са нападнали друг мъж. Тримата започнали бой, при който е била застрашена преградата, отделяща ватмана от пътниците, обясняват свидетели на инцидента.
"Биха се непосредствено пред преградата и едва не я изкъртиха. Щяха да нахлуят при ватмана, но той се развика за помощ", казват те.
На спирка "Сердика" тримата мъже са били свалени от влакчето от метро-полицаи. Единият от тях - 27 годишният Н.М. е пострадал и е извикана линейка, но той е отказал медицинска помощ. От СДВР потвърждават за инцидента, като посочват, че става въпрос за скандал, при който може и да е имало размяна на юмруци. Пострадалият обаче отказал да подаде жалба срещу нападателите. 
По данни на БЛИЦ тримата са се познавали, а някои от тях дори били стари познайници на полицията. Запитан от наш репортер за инцидента, главен инспектор Володя Пенчев от метрополицията по незнайни причини предпочете да прикрие случая. Няма такова нещо, скри истината той. Наш репортер обаче научи, че неговите хора са направили оглед за подхвърлени наркотици във влакчето на метрото.