Община Добрич организира Коледен и Новогодишен базар 2014

Мисия Добрич

20-11-2013, 14:44

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Базарът е от 28 ноември до 31 декември

Коледно Новогодишният базар тази година ще бъде от 28 ноември до 31 декември на паркинга на пл. „Свобода” в центъра на града.

Обособени са 23 места с различна квадратура. Ще бъдат предлагани за  търговия с картички и сурвакници,  ресторантьорство, ситничарски, хлебни и сладкарски изделия, както и производители на мед и пчелни продукти. На базара е предвидено изложение на художествените, приложни занаяти и изкуствата, като се допускат до участие художници, приложници, майстори и фирми–производители, представящи собствено производство на стоки с подаръчен характер, сувенири, украса, играчки.
Местата се предоставят по реда на регистриране на подаденото заявление за участие в общината.
Всеки участник може да кандидатства само за едно място. При получаване на разрешението всеки участник заплаща такса за ползване на мястото.
Общинската администрация осигурява допълнително осветление на района на базара, кошчета за отпадъци за местата за търговия с храни, нощна охрана само на местата, пропуск на всеки участник за един автомобил за обслужване на мястото.
Всички техни идеи за провеждане на демонстрации, рекламни или културни изяви, трябва да се съгласуват с организатора на базара – Община град Добрич.