ПловдивУтре: 21 ноември

Мисия Пловдив

20-11-2013, 18:31

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога предстои в града

Утре е Ден на християнското семейство и младеж. Семейството е най-доброто училище, което може да даде първите познания за Бога и Православието, за християнските добродетели, на които векове се е крепял българският род.

Също така е Световен ден за борба с муковисцидоза. По този повод Асоциация Муковисцидоза организира благотворителна акция "С благодарност към дарителите". От 12.30 до 15.00 часа утре под шатра между Военния Клуб и Централна поща в Пловдив и само срещу символичната сума от 1 лев всеки, който иска да подкрепи страдащите от рядката болест, ще получи картичка с благодарност за дарителството.

Комплексът за социални услуги за деца и семейства  отваря врати по повод Деня на християнското семейство. Програмата започва в 9.00 часа и ще продължи до 17.00 часа часа в Центъра за обществена подкрепа ул. "Неофит Бозвели" №38.

От 9.15 часа започва Tретата международна среща на туроператорите в Пловдив. Очаква се форумът да бъде открит от заместник министър-председателя по икономическото развитие доц. Даниела Бобева.

В 11.00 часа кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще инспектира изпълнението на втория етап от реконструкцията на Римския Стадион.

В Пресцентъра на БТА от 14,00 часа ще се състои пресконференция на Държавна опера Пловдив. Срещата е по повод премиерата на операта „Турандот”.