ПловдивУтре: 22 ноември

Мисия Пловдив

21-11-2013, 18:32

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в Пловдив утре

Утре отново ни очаква облачно, но топло за сезона време. Въпреки мрачното небе, Пловдив ще бъде озарен от събития.

С концерт на ансамбъл "Тракия" стартира "Дефилето на младото вино 2013" утре, точно в 13 часа пред Община Пловдив. Следва Дионисиево шествие по Главната улица до Лапидариума в Стария град, където в 14,00 часа Теодосий Спасов ще открие официалната програма със свои музикални изпълнения.

В 15,10 часа започва обиколката по къщите в Стария град, а вечерта от 19,00 часа в Държавния куклен театър Пловдив ще бъде представена постановката "Великденско вино". Още подробности четете ТУК!

Утре в Пловдив ще бъде отбелязана 120-тата годишнина от смъртта на видния възрожденски общественик, политик и деец д-р Стоян Чомаков. В 11.00 часа ще бъдат положени цветя пред паметната плоча на къщата на д-р Стоян Чомаков на ул. „Съборна” № 18 в Стария град (днес постоянна експозиция „Златю Бояджиев”)

От 22 ноември до 1-ви  декември ще се проведе КИНОМАНИЯ в Пловдив. Тя ще зарадва верните си фенове с много премиерни заглавия от световното кино, производство за предходните две години, които не са показвани на българския екран.