Ръжево Конаре с модерна детска площадка

Животът

22-11-2013, 09:49

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Жената, чиято къща изгоря при пожар през октомври, пък получи парична сума за възстановяването на дома си.

Децата в село Ръжево Конаре вече ще могат да играят безопасно. В Деня на християнското семейство народният представител Здравко Димитров и кандидатът за кмет Иван Гинов откриха нова детска площадка. Тя е изградена изцяло според европейските изисквания с гумено противо ударно покритие,  има  обезопасени пързалка, люлка и катерушки.

"Ние обичаме да оставяме нещо след себе си. За нас стана традиция да правим детски площадки в местата, където издигаме или подкрепяме кандидат за кмет. Ето и сега това е факт. Нека децата я ползват със здраве и без инциденти", с тези думи Здравко Димитров откри новата придобивка. 

"Щастлив съм, че точно сега откриваме тази детска площадка, тук от 30 години поне такава не е правена, ако имам шанса да стана кмет ще направя още такива в селото", обеща Иван Гинов.

Освен децата в Ръжево Конаре още един човек, сполетян от нещастие, беше зарадван на светлия християнски празник. Жената, чиято къща изгоря при пожар през октомври, получи парична сума за възстановяването на дома си. Парите са отпуснати от партийната субсидия на ПП ГЕРБ Пловдив област и бяха връчени на Гроздана Велева от кандидата за кмет Иван Гинов.  Той обеща на Гроздана, че няма да я забрави и ще направи всичко по силите си тя отново да има дом за своето семейство.