Стана опасно! Андреа захапа Николета

Алисия подкрепи русата певица във войната срещу Янева и Лозанова

Вчера стана ясно, че Николета ще говори против Андреа в собственото си предаване. Това бе възможно с помощта на ненавистта на едната певица с другата – Цветелина Янева. Гаджето на Кубрат Пулев бързо отвърна на удара, а Алисия смело я подкрепи, пише HotArena.net.

 Как започна всичко? 

В късния следобед Лозанова сподели ново промо към епизода на „Поверително“, в което заявява пред Янева, че аванта на приятелката на Моника Валериева няма да пусне. Добави, че изпълнителката на „Лоша“ сама води война.

 Плеймейтката закачливо попита бившата на Пеевски дали не смята да направи дует с Андреа, на което тя отвърна „Много ще е интересно да направя съвместна песен с някой, с който дори не си говоря“. И настъпва хаху-хихи в имрповизираното студио, или по-точно хотелската стая, в която моделката провежда този път сама интервюто.

Малко по-късно бъдещата Пулева започна с отмъщението. Сподели снимка в Инстаграм с препариран рогат елен. Отбеляза Николета върху фотоса и написа послание „Поне единият да ти беше верен“, вероятно визирайки Ники Михайлов и Валери Божинов.

Следващият кадър, който русокосата сподели гласеше „Има една песен, написана за теб. Казва се „целуни ми задните части“. Написах я само за теб!“. Алисия тук припозна врагинята си и подкрепи с харесване и смеещи се емотикони.

 Със сигурност нашите родни звездици могат да паднат още по-ниско. Въпросът е коя ще се спре първа да става за смях?!