Шест години затвор за „френска любов” с 13-годишна

Крими

22-11-2013, 15:25

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

49-годишен, блудствал с малолетна

Наказание 6 години лишаване от свобода при първоначален строг затворнически режим наложи Окръжен съд – Добрич, на 49-годишния Ангел Ил. Н. от с. Септемврийци, община Каварна.

         След като Ангел Н. призна вината си, фактите и обстоятелствата, посочени в обвинителния акт, Окръжен съд – Добрич, допусна делото да бъде разгледано като съкратено съдебно следствие. Наложеното наказание от съда е 9 години лишаване от свобода, но е намалено с 1/3 и е постановено той да изтърпи 6 години .

         Разследването е установило, че на 17 юни 2013 г.,  по пътя за дома на сестра си, подсъдимият и момичето минали покрай гора, разположена в близост до селото. Малолетната се страхувала от мъжа, защото знаела, че е пил алкохол. Ангел Н. й казал, че ще се ожени за нея, ще я направи бременна и след това ще я остави. Момичето отговорило, че не иска да прави нищо с нея и няма да станат намеренията му. Стигайки до полянка в гората, обаче мъжът съборил детето и насила го съблякъл, при което скъсал синджирчето и от него на местопрестъплението паднала висулка. След това той се съблякъл и започнал да целува момичето. То плачело, но не смеело да го удари, като си мислело, че той ще я убие. Около половин час насилникът допирал половия си орган до нея и я принудил да му направи „френска любов”. След това еакулирал върху краката й. Двамата се облекли и тръгнали към дома на сестра му. По пътя Ангел Н. заплашил малолетната, да не разказва за случилото се. Когато пристигнали, заварили брата на пострадалата и малката им сестричка. Подсъдимият взел дъщеря си и се прибрали в дома им. Доведените му деца останали в дома на сестра му, където ги намерила майка им. След разговор с дъщеря си, тя научила за случилото се и всички отишли в полицията.

         Ангел Н. е осъждан 8 пъти на лишаване от свобода за тежки умишлени престъпления.

Присъдата на Окръжен съд – Добрич, подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Варна.