Лъжа в Ботев! Прикриха катастрофа на Спрокел!

Спорт

23-11-2013, 11:14

Снимка:

botevplovdiv.bg (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Инцидентът е станал миналата седмица, защитникът бе обявен за болен

Спортно-техническото ръководство на Ботев бе уличено в лъжа, след като стана ясно, че е прикрило катастрофа с участието на централния защитник Сивард Спрокел и нападателя Ромарио Кортзорг.

Двамата футболисти са претърпели пътен инцидент миналата седмица на връщане от София, съобщава Livesport.bg. Спортно-техническото ръководство на клуба обаче успя да покрие повече от успешно инцидента.

Двамата холандскоговорящи играчи са се възползвали от двудневната почивка, в която Мъри пусна отбора в средата на миналата седмица, за да отскочат до София. Там те са гостували на футболиста на Левски Гари Родригес и са посетили един от големите търговски центрове.

На връщане от столицата в петък сутринта двамата са претърпели пътен инцидент. От отворилата се въздушна възглавница, шофиралият Сивард Спрокел е получил удар в главата, а Ромарио се е отървал без драскотина.

По-късно от клуба излязоха с информация, че двамата имат лека настинка и се лекуват в домашни условия, като това е причината те да не вземат участие в тренировката. Ромарио все пак игра в срещата срещу Черно море, докато (уж) болният от ангина Спрокел не взе участие в нея.