Палат край Сарафово на търг за милиони

Парите

23-11-2013, 12:36

Снимка:

sales.bcpea.org

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Община Сливен даде 120 фирми на съдия-изпълнител

Дали той ще има нов собственик, ще стане ясно във вторник

Луксозни къщи с външни басейни, с уникална локация на метри от морето или пък с кът за барбекю и още куп удобства, изкараха на тезгяха частни съдебни изпълнители.

Палат край Сарафово с начална цена 1,7 млн. лв. е сред най-скъпите предложения, показа проверка на burgas.utre.bg

Дали той ще има нов собственик, ще стане ясно във вторник. Недовършената двуетажната къща, със застроена площ от 618 кв. м, е разположена в огромен имот в местността “Манаф хенде” с площ 7 611 кв. м.

От обявлениято на частен съдебен изпълнител Делян Николов става ясно, че почти цялото имение е опасано с масивна ограда, а вътре са засадени декоративни и плодни дръвчeта. Към момента обаче имотът е обрасъл с висока трева, бесейнът не е довършен, а къщата е на етап “груб строеж”. По проект ще има паркинг за четири автомобила, фитнес, 4 спални, гардеробна. 

На публична продан за 1 650 лв. излиза и съседен парцел, върху който е изграден трафопоста за захранване на имението.

Още една къща в квартала, с начална цена 562 хил. лв., е обявена за публична продан. Двуетажният имот се предлага напълно обзаведен. Той има луксозна камина и стълбище, облицовани с мрамор, а част от стените са покрити с естествен камък. Самата сграда е изолирана, има и монтирани три слънчеви колектора. Застроената площ е 166 кв. м., а целият парцел е 872 кв. м.

Луксозни имоти в Раковсково, Царево и Несебър за повече от 350 хил. лв. всеки, също ще бъдат завъртени на търгове с тайно наддаване. В Бургас за 400 хил. лв. пък е обявен етаж от сграда, където преди време се помещаваше едно от най-оборотните кафенета в града.