Мартин Камбуров: Треньорите да кажат защо не бием навън

Спорт

25-11-2013, 00:38

Автор:

Пловдив Утре

Всичко от Автора

Ако не искаме в първата седмица, тогава да падаме, беснее лидерът на черно-белите

Лидерът на Локо Пд Мартин Камбуров хвърли в размисъл феновете на отбора, след като в последните кръгове изпадна в голова суша. На всичкото отгоре таранът се контузи при загубата от Лудогорец с 0:3 и бе сменен на почивката.

„Явно играем по-слабо като гост и падаме. Не мога да определя друга причина. Има си треньори, които трябва да разсъждават върху това. Вижда се, че в момента Лудогорец е най-добрият отбор в България и разликата с останалите е огромна. Те бият като гост Левски и ЦСКА, и то с разлика Явно са най-класният отбор в България и заслужено са шампиони 2 години поред”, сподели Камбуров пред „7 дни спорт”.

„ Ако даваме максимума от себе си, мисля, че може да се задържим в топ 7, пък после ще му мислим. Важното е да си вземем мачовете с отборите, които са на нашето ниво. Хубавото е, че всичко все още е в нашите ръце. С точки сме пред Берое и Черно море. Всичко си зависи от нас. Ако искаме да играем при вторите 7 – да падаме, ако искаме да играем със силни отбори - сме длъжни да направим всичко, което зависи от нас”, категоричен е Камбуров.

 

КАК ЧЕНГЕТО, ПРЕБОРИЛО ПЛОВДИВСКИТЕ АГИТКИ ОГЛАВИ ПОЛИЦИЯТА - ВИЖ ТУК