14 бона и газов пищов задигнаха от офис на транспортна фирма

Крими

25-11-2013, 11:16

Снимка:

Burgasutre, архив

Автор:

Емилия Петрова

Всичко от Автора

Още крими новини от уикенда - тук!

14 хил. лв., още 2 хиляди в евро, газов пистолет и фирмени документи бяха задигнати от офиса на транспортна компания в минно селище Върли бряг, съобщиха от полицията. Сигнал за кражбата е получен в събота малко преди 9 ч. сутринта. Според полицейските данни апашите са проникнали в офиса през отворен прозорец с комарник, който разкъсали. Те откраднали метална касетка, в която се съдържали ценностите и пистолета. 

Над 2 хил. лв. бяха откраднати през уикенда от аптека в Славейков. Бандитите се вмъкнали в обекта в бл. 107 в комплекса като счупили патрона на входната стъклена врата, натиснали металната решетка.

Пароструйка на стойност 4 хил. лв. бе задигната от помещение, собственот на "Благоустройство и комунално строителство" към кметството в Обзор. Апашите влезли вътре като срязали катинара на вратата. Кражбата е открита около 8 ч. вчера сутринта. 

72 кв. метра рамки от алуминиева дограма и 100 кила метални планки на обща стойност 3 500 лв. бяха откраднати пък от складово помещение на частна бургаска фирма на ул. "Сан Стефано". Крадците влезли с взлом, грабнали всичко подходящо за носене и изчезнали.

3000 евро изчезнаха от спалнята на 50-годишен мъж от Свети Влас. Той съобщил за това в районното в Несебър в събота. Вратата на дома му на ул. "Цар Симеон" в курортното градче била взломена, а от апашите нямало никаква следа.