Пометоха две жени на зебра в Бургас

Крими

25-11-2013, 11:23

Автор:

Никол Узунова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бесен шофьор помете майка и дъщеря на зебра в Бургас

Пострадалите са настанени в отделението по "Неврохирургия" на МБАЛ-Бургас

Два пътни инцидента с пешеходци са станали през изминалите дни в Бургас, информират от полицията. При единият е пострадала 46-годишна бургазлийка.

Произшествието става на 22.11.т.г. около 17.25 ч. на бургаския булевард "Захари Стоянов", в района до бл. 136 на пешеходна пътека до голям супер маркет.

При мокра и хлъзгава пътна настилка, л.а. Сеат Ибиза, с бургаска регистрация, управляван от 34 годишната Д.Н. от Бургас, отнема предимството и блъска пресичащата на пешеходната пътека жена – В.Х., 46 годишна от Бургас, която с контузия на дясната ръка и гръдния кош, е отведена в МБАЛ – Бургас от водачката на лекия автомобил, прегледана и настанена във Втора хирургия, без опасност за живота.

Вторият инцидент става коло 17.30 ч. на бургаския булевард Димитър Димов, на пешеходната пътека до бензиностанция Шел, при мокра и хлъзгава пътна настилка, л.а. Опел Вектра, с бургаска регистрация, управляван от 58 год. В.Д. от Бургас, отнема предимството и блъска пресичащата на пешеходната пътека жена – И.Ц., 25 годишна от Бургас.

Пострадалата е откарана в болница  с контузия на главата. Приета в отделение «Неврохирургия» на МБАЛ – Бургас, без опасност за живота.