Кокала скочи на Локо: Страхливци

Спорт

25-11-2013, 13:49

Автор:

Пловдив Утре

Всичко от Автора

Емил Велев с остра атака срещу Сашо Станков

Бившият треньор на Локо (Пд) Емил Велев нападна настоящата формация на черно-белите, че играе прекалено страхлив футбол.

“От сега не може да се каже кои седем отбора през пролетта ще се борят за местата, даващи право на участие в европейските турнири. Единственото сигурно нещо е, че надбягването за първото място е само с... един кон. Поне за момента Лудогорец няма алтернатива. Не вярвам, че тимът от Разград ще има някакви сериозни проблеми и в плейофната фаза от първата седмица. Знаем, че всичко може да се случи, но поне за момента Лудогорец е може би най-добрият отбор в България.

В мача срещу Локомотив Пд шампионът на България за пореден път защити реномето си. Честно казано, изненадан съм от играта, която пловдивският тим демонстрира по време на двубоя в Разград. Футболистите на Локомотив Пд може би играха с много голям страх. За мен това е необяснимо, но не знам какви са били указанията на треньора. Прекалено много се бяха затворили в собствената си половина, а показателно за това е, че за всичките 90 минути те успяха да стигнат само до един корнер”, анализира Кокала пред “7 дни спорт”