Гей скандал тресе Троянския манастир

Любовник на йеромонах Кирил разказва за разврата в светата обител

Млад хомосексуален мъж разказа пред камерата на „Господари на ефира” за содомията вихреща се зад вратите на килиите в манастира.

Младежът цветущо описа как се запознал в интернет с 29-годишният йеромонах Кирил Тодоров от Троянския манастир и бързо му пристанал. 

Младият йеромонах ловувал разкрепостени мъже в небезизвестните сайтове за запознанства както и във Фейсбук. Божият служител дори не се свенял да се показва извършвайки ръкоблудство пред уеб камерата си излъчвайки порочните деяния в световната мрежа.

Еднополовата си любов двамата консумирали в килията на Кирил в манастира и понякога в хотел. Невръстният гостенин бил представян като братовчед на монаха. Той описа подробно и с имена как духовниците вдигали расата си показвали и разклащали гениталиите в двора на манастира, като открито демонстрирали сексуалните си пристрастия. Братята често се обръщали по между си в женски род, наричайки се с нежни имена.
Анонимният свидетел разказа, че когато се опитал да прекрати сексуалната връзка с духовника, Кирил използвал всичко дори заплахи, че ще плати да пребият момчето само за да го върне при себе си. Това обаче не спряло любовника и той си тръгнал. След няколко дни бил наистина нападнат от двама приятели на йеромонаха, които се опитали да го вкарат в апартамент в столичен квартал, но успели само да го пребият. Той информирал полицията и поискал защита.
Потърпевшият разказа още, че такъв разврат и содомия се ширят и по други манастири, като за пример посочи Рилския манастир. Той обясни, че много монаси ходят по столични гей заведения и най-лесният начин да бъдат разпознати бил по брадясалите им лица.

Освен това бившият любовник на монаха споделя, че разполага с кадри на които „божият служител” показва пениса си и ръкоблудства. Отделно от месеци в „Youtube“ са публикувани цели 5 клипа, в които главен герой е палавият йеромонах Кирил.

В скандалните видео разговори, озаглавени „Извратен поп от Троянския манастир – йеромонах Кирил Тодоров“, „Извратен поп разказва пикантерии“ и „Извратеният поп казва колко братя педали има в манастира“ отчето недискретно обсъжда останалите обитатели на манастира, сексуалната им ориентация и плътските им мераци. Тема на разговорите между палавия Кирил и неговия неизвестен събеседник са активен или пасивен е монах Филарет от Троянския манастир.

 „От шестима монаси в манастира четирима са педали. Игуменът е нищо. Игуменът е болен от диабет. Пахоний пък си има един, който май се разведе заради него на стари години. За дядо Теофан не съм чувал нищо“, клюкарства Кирил и палаво върти очички.

Перверзникът с расото подигравателно обсъжда прякора на „колегата“ си Августин - баба Гуси и споделя пикантерии от спалнята на манастира, жалвайки се от затворения живот, който води.