Светльо Петров с два гола при разгром на Септември

Спорт

26-11-2013, 20:04

Снимка:

DOBRICHUTRE.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Черноморец (Балчик) се наложи с 3:2 над Шумен-2010

В мач от последния есенен кръг на Североизточната "В" футболна група отборът на Септември /Тервел/ разгроми като гост Шумен-1929 с 6:0 и така записа деветата си победа от началото на първенството, съобщи centersport.org. Сред героите на тервелския тим отново бе изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров, който отбеляза две от попаденията. Още два гола добави 21-годишният Филип Филчев, който до миналата година носеше жълто-зеления екип на добричкия клуб.

 Избраниците на треньора Искрен Пенчев установиха игрово надмощие от самото начало на двубоя и откриха головата си сметка в 24-ата минута чрез Светослав Петров. Тервелчани продължиха да нападат и до почивката отбелязаха още два гола. На два пъти в прегръдките на съотборниците си беше напористият Филип Филчев, който за пореден път демонстрира реализаторските си умения. При резултат 3:0 за Септември отборите се оттеглиха на почивка. През второто полувреме играчите на Септември отново бяха пълни господари на терена и вкараха още три гола. Първо, Светослав Петров след отлично изпълнение на пряк свободен удар вкара за 4:0, а малко след това се разписа и капитанът на тима Стефан Стефанов. Крайното 6:0 за Септември оформи юношата Шабан Мехмед малко преди последния съдийски сигнал.

Успешен бе последният есенен кръг и за другия отбор от Добричка област, играещ в третия ешелон - Черноморец (Балчик). Тимът от Белия град се наложи с 3:2 на стадиона в Оброчище над Шумен-2010.