Брадъра изтипоса и Киро Скалата по прашки

Борат или Скалата спаси затворниците

Поредната жертва на извратеното чувство за хумор на „Биг Брадър” е мачото Киро Скалата. Мускулестият бизнесмен бе принуден да се орезили обличайки емблематичното облекло на Борат, което всъщност представлява впити в дупето прашки прерастващи в тиранти.

Скалата обаче далеч не е първият, преди него на подобни „изпитания” бяха подлагани Радо, който дори отнесе и прякора си „прашката” както и ревльото Миро.

Къци Вапцаров също бе на косъм да лъсне по прашки, но продуцентите се смилиха и го оставиха да се фръцка из къщата по златни шортички.

Киро Скалата се жертва, като облече изрязаните бански, за да спаси "затворниците" Джийсън и Пенка, които бяха пратени в "затвора" на "Биг Брадър" от злата детективка Златка Райкова.

Условието двамата да излязат от "тъмницата", тъй като бяха наказани, бе Киро да облече зелен изрязан бански, тип ала Борат и да го носи до второ нареждане.

Скалата се жертва и реши да приеме мисията. С новото си облекло той предизвика истински фурор в Къщата и събра погледите на всичките си съквартиранти.

Киро ни най-малко не се смути, че ще се наложи да ходи полугол в Къщата, дори напротив - показа мускули и добре оформено тяло.