Футболистите на Берое с дарения за ЦДГ „Кипарис“

Стара Загора Лайф

27-11-2013, 16:15

Снимка:

beroe.bg

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Дарение за целодневна детска градина „Кипарис“ от името на всички свои колеги, треньорския и спортно-технически щаб на клуба направиха днес момчетата от "Берое".

Подарена бе изключително важно кухненско оборудване за подготвителния блок на градината. Освен това посещението на Игор Джоман, Венцислав Христов, Иван Караджов, Давид Каядо, Иво Иванов и Пламен Липенски се превърна в един истински малък празник за възпитаниците на „Кипарис“, които получиха и картички с автографи от своите гости.
Представителите на „Берое“ бяха посрещнати с питка от децата, които ги поздравиха с няколко песнички. „За мен е огромна радост да ви посрещна за доброто, с което идвате. В навечерието на най-светлите празници е прекрасно да видиш млади мъже като вас, които са отворили сърцата си“, каза при посрещането директорът на ЦДГ 23 „Кипарис“ Мая Нейчева.
След кратката програма беройци се запознаха и с най-важните домакини – децата от градината, като се снимаха с тях за спомен и им поднесоха своите лични подаръци. Те бяха изпратени от най-големия си фен в градината – малкия Борис, който днес специално бе дошъл със своите фенски артикули.
„Това е една инициатива, в която се включихме с радост. Надяваме се, че сме зарадвали всички в градината и подобни жестове да се случват по-често. Ще направим всичко възможно това, което се случи днес, да стане традиция. Усмивките на малчуганите и трепетът, с който ни чакаха, са нещата, които ни правят щастливи“– споделиха футболистите след тържеството.