Венета Райкова пътува към ДЪНОТО!

Добрич Лайф

27-11-2013, 20:38

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Вади звезди от нафталина, рейтингът й пада!

Венета Райкова бавно и славно върви към пагубни резултати. Опитната водеща вади „ВИП-ове“ от старите ленти, които до болка са втръснали на зрителите, пише HotArena.net.

 Безинтересни личности като Сашка Васева (миналата събота) и Митьо Пищова (тази) бълват просташките си простотии, които седят в репертоара им вече толкова години.

 Русокоската като че ли загуби стилната игра, а така убедително водеше пред конкуренцията!

 Докато тя потъва надолу, то плеймейтката Лозанова се възползва максимално и кани в своето предаване възможно най-актуалните звезди.

 Изобилие от фолкаджийки!

Миналата седмица, след вечерта на 23.11.2013г., медиите анализираха „Поверително“, а малцина си направиха труда, да напишат текст и за „Горещо“.

 Факт е, че Николета и екипът й изобщо не умеят да измъкват пикантна информация от гостите си, но при Венета и конкретно последния й епизод, нямаше кой за какво да се хване.

 Непонятно е и за зрителите защо Райкова кани подобни гости като Пищова и дупнишката Мадона? Все едно сама се бута да бъде победена във войната с конкуренцията... Като ще има ефирна борба, то поне да е при еднакви условия, не мислите ли?