Увеличиха се селата, осветявайки се на свещи!

Животът

28-11-2013, 11:23

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

81 села от мрежата на Енерго-Про без ток

Влошените метеорологични условия предизвикаха нови повреди по електроразпределителната мрежа на ЕНЕРГО-ПРО, съобщават от там.
Към 18:30 часа на вчерашния ден населените места бяха без електрозахранване бяха намалени до 27, но вследствие на новите аварии, които не спираха да възникват през нощта, към 10:00 часа днес те станаха 81 села. Най-засегната е територията на областите Велико Търново и Габрово, където без електрозахранване са съответно 24 и 17 населени места. Отново се влоши ситуацията и в областите Русе, където без ток са 9 селища, и Разград – с 17 населени места без електричество. В област Търговище без електричество са 5 селища.
Втори ден екипите на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи непрекъснато отстраняват повреди по съоръженията и възстановиха електрозахранването на близо 200  населени места, но едновременно с това възникваха нови повреди, които прекъснаха електроподаването в други райони. В случай че не последва ново влошаване на атмосферните условия, което да предизвика нови повреди, очакваме в рамките на деня да бъде възстановено електрозахранването на всички населени места.


Снимка на Деня

Щрихи от Плевен