Бултрасите решават тази вечер дали да се бута целия стадион

Спорт

28-11-2013, 15:44

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Ръководството на Ботев търси варианти къде да се доиграе сезонът

Феновете на Ботев (Пд) ще имат решаващо мнение относно това дали да се бута целия стадион „Христо Ботев”, научи Plovdivutre.bg. Тази вечер представители на жълто-черния фенклуб имат среща с изпълнителния директор Ангел Палийски, за да се обсъдят различните варианти.

Според архитекти и строители е по-добре на Колежа да се бутнат още сега абсолютно всички трибуни и да се строи едновременно.

Ако това стане, отборът трябва да намери подходящ стадион, на който да домакинства в оставащите мачове от този сезон, както и за следващия 2014/2015 година.

До преди известно време обаче от Ботев обявяваха, че четирите основни трибуни ще се вдигат поетапно – първо се почва от източната, след това южната, северната и най-накрая централната. През това време отборът трябваше да играе мачовете си на Колежа.

Срокът, който бе поставен за цялостното завършване на стадиона, бе 2 години, но при стария вариант на строителство е почти невъзможно да бъде изпълнен.

„До 24 часа от клуба ще излезем с официална позиция по въпроса”, обяви днес изпълнителният директор на канарите Ангел Палийски.