„Здраве, щастие и красота” залива града

Животът

29-11-2013, 07:45

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

VII издание на Международния форум ще се проведе от днес до 1 декември в Пловдив

От днес до 1 декември ще се проведе Международен форум – Изложение „Здраве, щастие и красота” в Пловдив. Над 30 лектора от България и чужбина ще споделят опит и знания насочени към здравословния начин на живот и позитивното мислене.

Над 50  са фирмите и търговците, които ще представят био храни и продукти, хранителни добавки, био и натурална козметика, екологично чисти стоки, здравословни храни и други. Много изненади пък очакват посетителите на изложението - дегустации, консултации, училище по грим, диагностики, терапии и практики на място.

Ще се насладите на множество лекции, дискусии, презентации и уъркшопи на оздравителни системи, ще чуете и ще се срещнете лично с авторитетни психолози, писатели, диетолози, дерматолози, автори на книги свързани с позитивното мислене и живот, традиционната и нетрадиционна медицина, козметика, здравословно хранене, здравословният начин на живот, и изявени експерти в областта на личностното и организационното развитие. Ще има и оздравителни практики, релаксация и медитация, занимания по йога, ци-гун. Едни от най-добрите специалисти в цяла България, а и чуждестранни гости ще се съберат в Пловдив, за да предадат своите знания и умения на всички, които са готови и търсят промяна и развитие в живота си.