Инфраструктурата - основен проблем за старозагорци

Животът

29-11-2013, 11:12

Снимка:

Моята еОбщина

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стартира електронната платформа „Моята е-Община“

ВиК се включва в "Моята е-Община"

За месец "Моята еОбщина" обхвана най-наболелите теми за града

Само за месец електронната платформа "Моята еОбщина" успя да ускори решаването на наболели проблеми в Стара Загора и вече има видими резултати.

Проектът стартира на 28 октомври. Той се реализира от група доброволци и всички активни старозагорци, които заедно създадоха един действащ инструмент за комуникация и обмен на идеи между граждани и институции.

За краткия период от съществуването на сайта са се регистрирали 231 потребители, направени са 157 публикации, от които 116 са вече приключени. Уеб статистиката показва, че системата е имала 5 400 посетители, прегледани са 34 500 страници. Регистрирани са посещения от Германия - 66, Англия - 32 и САЩ - 37.

Поставените въпроси, сигнали и предложения разглеждат различни сфери от живота на старозагорци, като най-често те касаят инфраструктурата на общината, трафика и екологията. Поставяни са теми за осветлението, местната администрация, ВиК, КАТ, EVN, опсни съоръжения и сгради, строителство и контрол, облагородяване, обществен транспорт, туризъм, образование, спорт и спортни съоръжения.