Масаж и още нещо…

Животът

29-11-2013, 18:07

Снимка:

интернет

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

… или как най-лесно и приятно да се сгреем в студената петъчна вечер

Навън е студено и ние се чудим как да се стоплим. Какво по-хубаво и уютно от мекото легло и прегръдките на любимия. Сексът е най-добрата идея за сгорещяване през зимните месеци. Тъкмо сега е времето да разпалим въображението си и да направим секса още по-забавен и вълнуващ. 
На първо място да обърнем внимание на храната. Така наречените възбуждащи съставки се крият най-вече в морските дарове: стриди, хайвер и скариди. Някои напитки имат същия ефект. От безалкохолните такива са сокът от нар, боровинки, портокал и лимон. Алкохолът (в малки количества): червено вино, шампанско, коняк.
Еротичният масаж е идеален начин да увеличите либидото. За да му се наслади вашата половинка не е задължително да сте професионална масажистка. Достатъчно е да знаете определени точки от тялото, които ще отпуснат и предразположат партньора. Обърнете внимание на областта под пъпа, пръстите и най-вече на краката.

Ако пък не ви се занимава с масажи или нямате достатъчно време за подготовка на храната, една гореща вана с ароматни изпарения и чаша вино също ще свърши отлична работа.

Все пак важното е да се забавлявате и не забравяйте, че еротичното самоусъвършенстване, романтичните вечери и експерименталният секс винаги са отлично допълнение към връзката.