Протежето на Николета по-скандален и от Андреа

Пловдив Лайф

29-11-2013, 18:19

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още с второто си видео Жоро провокира народа и то без голотии

Фолк певеца Жоро успя да надмине и Андреа по скандалност. Още с второто си видео, протежето на Николета Лозанова, провокира феновете, доказвайки, че не е необходимо да се залага на голота в клиповете, за да е популярен, пише HotArena.net.

До скоро класацията за най-големи скандали в попфолка водеше Андреа, най-вече заради това, че е фолкпевицата, която най-лесно се съблича за щяло и нещяло.

Видеото на "Твоето обичане" обаче надмина всички напъни на платинената красавица по скандалност.

Жоро постигна целта си като облече Николета като монахиня, а клипът стана толкова обсъждан, че дори църквата скочи срещу него. Божии служители остро разкритикуваха видеото, а звездите от Х Фактор се влюбиха в него.

Някои дори изкопираха част от видеото в риалити шоуто, което върви в момента, а самият Жоро стана още по-популярен отпреди.

Успехът на видеото донесе и други дивиденти на музиканта. Турски продуценти толкова са харесали проектите на Жоро, че изпълнителят вече е подписал договор с тях.

Певецът е първият фолк изпълнител дебютирал в музиката с песен на Кости, пуска песен на Оцко и снима най-популярните звезди от шоубизнеса в клиповете си.