Уникални номера с пинг-понг топче (ВИДЕО)

Животът

30-11-2013, 16:43

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Триминутният клип отнел на автора му три години опити, резултатът е невероятен

Триминутен видеоклип с невероятни номера с пингпонг топче се появи в мрежата. Негов автор е Слейд Манинг, който е известен с триковете си с топчета.

Самият Манинг признава, че изработването на тези три минути са му били необходими три години. За това време той е обиколил осем града в четири американски щата. Манинг заявява пред репортери, че дори не може да каже колко опита е правил за всеки един трик, докато се получи. „Просто оставях камерата да работи да един-два часа нонстоп, после изрязвах несполучливите опити. Успешното изпълнение на повечето номера отнемаха между два и пет часа, така че може опитите да са били 500 или 5000, няма как да кажа с точност“, споделя Манинг.

Трикът, който е заснет на 18-тата секунда, се е оказал най-труден. „Отнемаше ми по няколко часа в продължение на 15 дни докато накрая успях. Тук не се изискваше майсторство, просто трябваше да целя топките докато не се получи“, казва Манинг, който и друг път е удивлявал всички с неизчерпаемата си енергия и упоритост. Запитан защо го прави, той отговаря кратко, точно и ясно – защото е забавно!

Вижте уникалните номера на магьосника Манинг!