Нефтохимик загуби от Локо с 2:0

Най-чистото положения за гол за нашите се откри пред Петър Димитров

Отборът на Нефтохимик допусна поредна загуба, която го отдалечи още повече от спасителния бряг. Домакините от Локомотив победиха без особени затруднения с 2:0, а и двата гола за победителите отбеляза бившият, а и вече настоящ голмайстор на А група до момента Мартин Камбуров.

Нефтохимик стоеше добре на терена до падането на първия гол. След това играчите на нафтата като че ли загубиха самочувствие и допускаха често играчите на домакините в близост до вратата на Петър Денчев.

Най-чистото положения за гол за нашите се откри пред Петър Димитров, когато вратарят Данчо Господинов прати топката в краката му, но вместо да оплете топката в мрежата, Димитров стреля в ръцете на вратаря, който се справи със създадената от самия него опасниост. До края домакините бяха по-активния отбор и на няколко пъти се разминаха с удобни положения за увеличаване на разликата.

В крайна сметка след мача треньорът Атанас Атанасов разкри страшната истина, че в Нефтохимик пари няма, няма и да има до края на сезона. А какво ще е бъдещето на Нефтохимик остава да се гадае.

Но със сигурност нещата не са добри и оптимистични, на фона на случващото се в клуба.