Гонзо иска 2-3 нови попълнения през паузата

Спорт

01-12-2013, 16:45

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ръководството на Черно море ми осигури всичко и няма да напусна "Тича", категоричен бе треньорът на моряците

Наставникът на Черно море Георги Иванов отново коментира, че тимът му се нуждае от двама-трима нови футболисти, с които да подсили моряците през зимната пауза. За момента обаче той не мисли за селекцията, тъй като трябва да класира отбора сред първите седем в А група.

"Нуждаем се от двама-трима нови играчи на ключови позиции, предимно офанзивни. Знаете, че през целия полусезон ни преследват контузии. Георги Илиев пропусна няколко мача. Божилов и Райков, и други също по една или друга причина не можехме да разчитаме на тях. Затова ни трябват нови момчета, за да разполагам със заместници", каза Гонзо в предаването "Зона спорт" по bTV Action.

Младият специалист отново потвърди, че ще остане на "Тича" още една година. "Оставам в Черно море. Не съм дошъл във Варна на екскурзия. Дойдох тук, за да работя. Аз нямам оферта от друг клуб. Всичко, което се говореше по медиите, са спекулации. Ръководството на Черно море ми осигури всичко, което поисках и нямам намерение да напускам", уточни наставникът на варненци.

Треньорът се ядосваше и за пораженията извън Варна, които допусна Черно море. "Показваме колебание, когато играем навън. Така дадохме на Берое възможност да ни доближи в класирането. Нашата основна цел е да влезем в първата седмица, а след това ще мислим за друго", завърши Иванов.