33-годишен с БМВ се заби в Рено, пострада 8-месечният му син

Крими

02-12-2013, 10:33

Автор:

Никол Узунова

Всичко от Автора

Още по Темата:

22-годишна се преобърна с кола в крайпътна канавка

21-годишна се преобърна с колата си в крайпътна канавка

33-годишен зад влана на БМВ се заби в друга кола и рани 8-месечния си син. Катастрофата става в събота около 10.00 ч. на бургаската улица Тодор Александров, на 100 м. след бензиностанция Еко в посока центъра.

От ПТП пострадало детето-пътник от л.а. «БМВ» - син на водача – Д.Я., осем месечен, което получило контузия на главата / отведено в МБАЛ – Бургас и прегледано, като впоследствие е освободено за домашно лечение/. Вина за инцидента според полицията носи водача на БМВ-то, който не спази дистанция и така се забил в Реното.  

Още една тежка катастрофа е станала в събота. Инцидентът става около 15.10 ч. на около 4 км. преди Айтос. Зад волана е била 21-годишна бургазлийка, която  поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв остър завой, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътна канавка и преобръщайки се по таван на пътното платно

От ПТП пострадала водачката – П.Ж., която получила контузна рана в областта на главата, прегледана в айтоската болница и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.