Футболист на Добруджа се заби в кола с 4 деца

Животът

02-12-2013, 12:01

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Шокът е страшен

Футболистът на Добруджа Иван Иванов катастрофира в района на Шарков чифлик. 20-годишният десен бек е с мозъчно сътресение в хирургията на МБАЛ-Благоевград. Пежото на футболиста поднася на мокрия асфалт, навлиза в насрещната лента, блъска се в мантинелата, след което върху него връхлита Ауди със софийска регистрация, пише вестник "Струма". В него се возили 4 деца на възраст от 11 до 18 години.

Те са състезатели по спортни танци и са пътували за международния фестивал на изкуствата "Утринна звезда", който се провежда в Банско. Те са с леки наранявания и след прегледа са освободени.
"Връщах се от Банско, след като закарах приятелката си. На завоя автомобилът поднесе, карах с летни задни гуми, пътят бе мокър. Изгубил съм съзнание, в шок съм след този инцидент. Слава Богу, че вече бях оставил приятелката си. Ако тя беше в колата, не ми се мислеше какво щеше да стане. Сестра ми искаше да ми прави компания, за да не се връщам сам от Банско, добре, че не я взех. Слава Богу, че и на хората в другата кола им няма нищо. Такъв шок преживях, не знам кога ще свърши. Всичко ме боли, страшен шок е, като помислиш какво можеше да се случи.