Станков: Не изключвам вариант да играем в Европа

Спорт

02-12-2013, 20:52

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Михаил Савов, Sportonline.bg

Всичко от Автора

Нормално е феновете ни да чакат с нетърпение мача срещу Ботев, смята треньорът на Локо (Пд)

Старши треньорът на Локо(Пд) Сашо Станков говори пред Sportonline.bg за сенегалския нападател Жозеф Мендес който е играл за френския Льао Ман,както и преди това за Епинал и Гренобъл. Станков коментира тежките мачове които предстоят на неговия отбор до края на годината.

Ето какво каза специалистът пред Sportonline.bg:

„Знам какво представлява за пловдивските фенове мачовете между Локомотив и Ботев. Това е нещо като ЦСКА и Левски в София. Всеки живее със следващата среща, веднага след като свърши предишната. Нормално е феновете на Локо да чакат с нетърпение двубоя с Ботев.

Преди това обаче имаме мач в квартал "Надежда" срещу софийския Локомотив. След края на мача с "червеночерните" може да си позволим да мислим за пловдивското дерби".

"Имаме да доуточняваме подробности около привличането на сенегалския футболист Жозеф Мендес. По принцип имаме нужда най-много от още един или двама футболисти. Ще разчитамв и през пролетта на обиграния вече състав".

"За нас е важно да останем в седмицата. През целия сезон досега не съм поставял конкретна цел на играчите, и затова играхме освободено и сполучливо. Ще изиграем мачовете си до плейофите по-същия начин. След това ще мислим как да атакуваме челните места. Разбира се, не изключвам и вариант да играем европейски мачове и през Купата на България.

Не смятам в никакъв случай, че сме полуфиналисти, преди да сме отстранили Добруджа. Не може да подценяваме никой отбор. Още повече, че става въпрос за мачове за Купата които са два. В тях всичко е възможно".