Какъв е истинският мъж?

Общество

03-12-2013, 09:46

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Истинският мъж никога, никога не би се възползвал от жена, заради пари

Има една особена порода мъже, които винаги изпъкват пред другите. Не, не са неземните красавци, нито метросексуалните, нито културистите, нито мачовците… Тези мъже се отличават с ето такива качества:

Истинският мъж е силен!
Не плаче, не охка, не се оплаква колко тежък е бил работният му ден. Не хленчи, не се оправдава с нищо… Истинският мъж взема решения и живее с последствията им, без значение колко много е изгубил.

Думата на истинския мъж тежи на мястото си!
Обещае ли нещо, ще обърне света, за да го направи. Никога не се извинява, крие или оправдава. И най-важното, никога не казва: "Ще видим", "Има време" или "Ще го обсъдим".

Истинският мъж не разчита на късмета!
Не вярва в съдбата, защото сам я определя. Не приема милостиня и не проси помощ. Истинският мъж никога, никога не би се възползвал от жена, заради пари.

Истинският мъж знае как да затвори устата на всяка жена без да я обиди!
Той може да накара и най-високомерната дама да се засрами, но никога не използва обидни думи. Може да укроти и най-разгневената, без това да се отрази на здравето му. Истинският мъж отлично различава жената със стил от куклата Барби и никога не избира втората.

Истинският мъж би умрял за семейството си!
Той не удря децата си, нито жена си. Не сравнява съпругата си с майка си. Застава плътно зад своето семейството, каквото и да му коства това.

В обобщение – "Мъж не се купува, не се продава, не се поддава на страх!"

Източник: beu.bg