60 нови членове на ГЕРБ в "Южен"

Мисия Пловдив

03-12-2013, 15:57

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Цецка Цачева: Да имаме толкова много нови членове, когато сме в опозиция, е основание за самочувствие

60 нови членове на ГЕРБ от район "Южен" получиха партийните си карти в навечерието на седмия рожден ден на партията. Те им бяха връчени от народния представител от ГЕРБ и председател на 41-вото Народно събрание Цецка Цачева - специален гост на събитието. Повече от 250 гости присъстваха на церемонията, сред които народни представители от ГЕРБ - Пловдив, районни кметове и общински съветници, съобщават от партийната централа.

Цецка Цачева предаде специалните поздрави на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и от негово име се обърна към новите членове на партията.

Ние спечелихме изборите през месец май, но не сме в управлението. Да имаме толкова нови членове, когато сме в опозиция, е основание за самочувствие и доказва, че тук организацията има здрави корени, но те не се само почиващи на това, което е свършила и върши в момента, а че има перспектива и бъдеще, каза народният представител. Тя пожела здраве, ентусиазъм, вяра и самочувствие на присъстващите. Цачева е категорична, балоните на популизма на управляващите започнаха вече да се пукат един по един.

През тези седем години ние натрупахме опит, сформирахме силен екип и постигнахме големи резултати на национално и местно ниво. Но най-важното е, че създадохме една сплотена структура, която наброява няколко хиляди човека. И е прекрасно, че този екип постоянно се разраства и приема нови членове, посочи кметът на Пловдив и областен координатор на градската организация на ГЕРБ Иван Тотев. Кметът припомни, че само преди около месец 53-ма нови членове бяха приети в структурата в район "Северен". По думите му, местната организацията е едно истинско семейство, което прави така, че ГЕРБ в Пловдив винаги е била и ще бъде първа политическа сила.

Структурата на ГЕРБ в район "Южен", в който живеят над 100 хиляди граждани, е една от най-силните не само в Пловдив, но и в страната, заяви ръководителят на районната партийна организация Костадин Язов. Той се похвали с добрите изборни резултати, които показва районната организация на всички избори, в които е участвала и изрази увереност, че това ще продължи и в бъдеще благодарение на активното участие на цялото ръководство, на всички членове и симпатизанти.