Извратен ли сте?

Общество

04-12-2013, 09:36

Снимка:

sxc.hu

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Какви са признаците?

Ако няма кой да ви казва, че прекалявате, винаги може да проверите в интернет и там със сигурност ще намерите утеха. Като сега. Ще ви разясним кои са едни от съвременни знаци, чиято съвкупност у един човек може да значи, че той е сериозно извратен, съобщава ДнесПлюс. Проверете ги и вижте дали пък именно това не е причината жените така съвестно да ви отбягват...

Имате добри умения с Photoshop

Да, вие може да ги използвате в работата си или за да правите забавни картички за рождени дни на вашите приятели (ако имате приятели). Само че тези умения неусетно могат да преминат на "тъмната страна", особено ако оправяте светлосенките на сватбените си снимки. С жена, която дори не подозира, че се е венчала за вас... Много е чаровна, нали? То всъщност едната ви стена е облепена с нейни снимки, които сте взели от Facebook профила ?...

Умеете да разказвате увлекателни истории

Талантът да можете от нещо обикновено и скучновато да измислите друго забавно и завладяващо е наистина похвален и не всеки го притежава. Но ако не изкарвате парите си с писане, то има реална опасност въображението ви да се вихри неконтролируемо и в един момент да се окаже, че целият ви живот е една добре скалъпена измислица. При това ваше творение.

Колекционирате страстно

Играчки, книги, марки, кибрити и други подобни - това са позволени неща за колекциониране. Но ако си събирате кичури коса, дрехи, чужди крадени вещи, зъби и т.н., да знаете, че не сте в час.

Вярвате в магията

И тук не говорим за "Властелинът на пръстените", "Хари Потър" и др. Имаме предвид разни окултни измишльотини и модерни дигитални вуду магии, които може би правите на непознати жени онлайн, докато миришете откраднатото им бельо.

Непрекъснато играете видеоигри

Особено игри от типа на Sims. В тях лесно можете да загубите представа за реалността и да започнете да живеете заради персонажите, а не заради себе си.

Държите да сте анонимен

Ако например ухажвате някоя жена, изпращате ? цветя и картички, но никога не се подписвате и все си стоите анонимен, да знаете, че имате проблем. Анонимността работи в случай, че сте супергерой, суперзлодей или обикновен глупак.