Сензация! Валери Божинов в Локо (Пд)

Спорт

04-12-2013, 10:45

Автор:

Янко Георгиев, Sportonline.bg

Всичко от Автора

Ванко 1 убедил звездата да заиграе на Лаута, ако не си намери отбор от Нова година

Валери Божинов е на път да стане най-скъпия футболист, обличал фланелката на Локомотив (Пловдив), научи SPORTONLINE.BG. Националът е бил убеден от своя PR-ментор Ванко 1, че за него ще е полезно да рестартира кариерата си точно от Лаута.

Божинов смяташе това да е Левски, но след като от „Герена” не намират начин да се разделят със скъпите си тарани Цветан Генков и Димтър Макриев, едва ли ще намерят пари за Божинов.

За сметка на това Валери ще излезе без пари на Коко Динев. Нападателят, който е един от малкото сериозни милионери във футбола ни, е бил убеден от Ванко 1 да поиграе няколко месеца без пари на Лаута. След като покаже сериозните си качества, Валери ще може без проблеми да заиграе на ново място от лятото.

Неслучайно в последните дни Божинов е особено активен на Лаута. Той продари екипи и анцузи за цялата школа на Локомотив, което предизвика възхищението на хиляди черно-бели привърженици. На Лаута пък играят и двата сина на Ванко 1, а благодарение на него фирмата „Рефан” е спонсор на школата.

Самият Божинов и Иван Главчев са имали среща с Коко Динев в Сандански, където бизнесменът от две седмици не е мърдал. Босът е готов Валери да играе на Лаута дори и за седмица, стига нападателят да се реши на това.