Мъри пак ревна: Всички играят в сряда, само ние в четвъртък

Спорт

04-12-2013, 11:46

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Имаме по-малко време за възстановяване за дербито с Локо, изтъкна треньорът на Ботев

Треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов направи поредното си оплакване днес. Този път мъри се фокусира върху факта, че отборът му ще има един ден по-малко за възстановяване за предстоящото в неделя градско дерби срещу Локо.

„Нормално е още сега да има мисъл за неделния мач на Лаута, но по-важен за нас е двубоят срещу ЦСКА. Малко сме ощетени от програмата - всички отбори играят в сряда, само ние в четвъртък. Така ще имаме по-малко време за възстановяване”, каза Мъри на днешната си пресконференция.

Ето какво още заяви Стоилов на брифинга пред медиите:

Знаем, че ни предстои тежък и важен мач за нас. ЦСКА е един от грандовете в българския футбол. Искам да играем организирано и естествено изцяло с мисълта за победа.

Най-проблемният ни футболист остава Артур Енрике. Вандер и Ромарио не тренираха вчера. Към тях прибавям Тошко и Мариян, които още нямат достатъчно игрова практика след контузиите. Но се надявам те да помогнат на нашия отбор.

Спрокел и Иршак се завръщат в състава. Без значение кой е контузен и кой здрав - Ботев ще има боеспособен състав за ЦСКА.

Не вярвам, че има какво да се изненадаме с ЦСКА. Важното е ние как ще си развием играта.

Не трябва да си затваряме очите за грешките, които допускаме. Една от тях е нереализирането на чисти положения. Срещу Славия ги броих – 5 или 6 бяха.