Клетва за 57 стажанти от ЦСПП-Казанлък

Животът

05-12-2013, 13:01

Снимка:

ОДМВР Стара Загора

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

57 стажанти от Центъра за специализация и професионална подготовка – Казанлък при Академията на МВР положиха клетва на официална церемония, на която се заклеха да служат достойно в името на реда и сигурността, като спазват законите и Конституцията на Република България.

Официални гости на церемонията,провела се на 4 демекври бяха   заместник - областният управител  на Стара Загора  г-жа Теодора Иванова,  кметът на град Казанлък – госпожа Галина Стоянова, ректорът на Академията на МВР - доц. д-р Иво Великов директорът на ОДМВР - Стара Загора главен инспектор Иван Чолаков, заместник-командирът на Военно формирование 22180- майор Цанев, близки и роднини  на завършващите курса за първоначално професионално обучение. 
Директорът на центъра комисар Красимир Иванов приветства успешно завършилите курса на обучение от областните дирекции – Плевен, Ямбол, Ловеч, Враца, София като подчерта, че стажантите, които завършват днес са едни от най-подготвените, които ще изпълняват успешно професионалните си задължения и ще допринесат за издигане престижа на Министерството, като отговарят на потребностите на обществото с придобитите от тях знания и умения. Комисар Иванов пожела на завършващите здраве и професионални успехи. Приветствие към завършващите бе поднесено и от областният управител на Стара Загора г-жа Живка Аладжова, кметът на Казанлък – Галина Стоянова и ректорът на АМВР – доц. д-р Иво Великов.
От името на всички свои колеги отличникът на випуска Георги Гатев от  ОДМВР – Ловеч, който завършва обучението си с 90,14 точки от общо 100, благодари на ръководния и преподавателски състав на Центъра в Казанлък  за усилията, които са положили  преподавателите  в професионалното им обучение, както и за превръщането им в принципни и компетентни служители.