500 получиха своите дипломи от БСУ

Мисия Бургас

06-12-2013, 10:49

Снимка:

pointburgas.com

Автор:

Никол Узунова

Всичко от Автора

Още по Темата:

И БСУ подкрепи протестиращите студенти

От тях 22-ма са отличниците на випуска

Над 500 абсолвенти получиха своите дипломи за завършено висше образование от БСУ. От тях 22-ма са отличниците на Випуска, които  бяха удостоени от Ректора на университета със свидетелство за отличие за постигнати високи резултати в обучението и доказан стремеж към издигане авторитета на академичната общност.

„Истинският университет е състояние на духа, а институцията е функция на духовността и традицията, повод за гордост на хората, свързани с него. Пожелавам ви, скъпи абсолвенти, да търсите в живота това, което приемате за велико, това, което ще ви направи щастливи, това, което обичате! Не се примирявайте! Нека с вас винаги бъде силата на младостта, с която се постига всичко – желания, мечти, бъдеще” – така ректорът проф. д-р Васил Янков се обърна към Випуск 2013 на Бургаския свободен университет.

На церемонията присъстваха членовете на Настоятелството Янко Янков и Димитър Събков; зам.-областният управител Юсеин Мехмет; зам.-кметът на Община Бургас Красимир Стойчев.

Поздравителен адрес изпрати министърът на образованието и науката проф. д-р Анелия Клисарова, допълват от бургаския ВУЗ.